HoofdnieuwsRegionaal

Warm onthaal Supporters van Schoon in Dongeradeel

DOKKUM – Piet Horjus, Ype de Jong, Pieter de Jong en Gerrit de Vries hebben zich aangemeld voor Supporter van Schoon in de gemeente Dongeradeel. Wethouder Pytsje de Graaf heette hen persoonlijk welkom en sprak haar waardering uit voor de vrijwillige inzet van deze heren voor een schoon Dongeradeel. Ook werden de benodigde hulpmiddelen zoals veiligheidshesjes, prikkers en handschoenen uitgedeeld.

Dongeradeel gaat voor schoon

Supporter van Schoon is een initiatief van NederlandSchoon. Supporter van Schoon ben je als je, je vrijwillig inzet voor een schone leefomgeving. Naast dat je afval van jezelf in de prullenbak gooit, doe je dat ook voor een ander. Het motto daarbij is: goed voorbeeld, doet goed volgen.

De gemeente Dongeradeel vindt een schone leefomgeving belangrijk. Daarom wordt er nu al zoveel mogelijk aan gedaan om de leefomgeving schoon en netjes te houden. Toch blijft het een uitdaging om al het zwerfafval op te ruimen. Daar heeft de gemeente hulp van inwoners bij nodig.


Een steentje bijdragen?
Wil je zelf graag een steentje bijdragen aan een schone leefomgeving? Geef je dan ook op voor Supporter van Schoon. Je krijgt dan hulpmiddelen die het werk makkelijker maken. Aanmelden kan bij Meindert Woudwijk van Gemeentewurk via: [email protected] of (0519) 57 44 81.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button