HoofdnieuwsRegionaal

“Wat te doen met een miljoen”

KOLLUM – Zondagmorgen was er in de Oosterkerk een kerkdienst waarin het thema “Wat zou je doen met een miljoen” centraal stond, er was medewerking van de leerkrachten en leerlingen van de Prins Bernhardschool. Dominee Peersman was voorganger van deze dienst.

Overal in de kerk lagen sokken verspreid  met hierin briefjes waar je op kon schrijven wat je met een miljoen zou willen doen. De wensen liepen uiteen en samen met de dominee werd hierover gesproken. Uit verschillende groepen deden kinderen mee aan toneelstukjes,  zongen samen liederen en gingen voor in gebed.

Uiteindelijk stond ook de Schoenmaatjesactie van Esdukans een beetje centraal in deze dienst en hiervoor gaf directeur Jantje Veenstra het startsein en ze vertelde wat zoal in de doos kan. Na afloop van dienst deelden leerlingen de versierde schoendozen uit voor wie hier belang bij had .

Kinderen in Nederland vullen een schoenendoos met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden. Zo wordt een simpele schoenendoos een onvergetelijk cadeau!

Het inlevereren kan bij de scholen in Kollum en de Firma Pijnacker BV
Phaesmaweg 15
9291 NB Kollum

 

Inleverdata en -tijden:
zaterdag 15 november 9.00 – 12.00 uur
woensdag 19 november 16.30 – 18.00 uur
donderdag 20 november 16.30 – 18.00 uur
vrijdag 21 november 14.00 – 18.00 uur

 

 

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button