Regionaal

Waylon komt naar Valkery Festival Opende

OPENDE – Het Valkery Festival, dat plaatsvindt van 29 mei tot 1 juni, belooft een onvergetelijk evenement te worden met een diverse line-up en leuke activiteiten voor jong en oud. Valkery Festival wordt een dag verlengd!

Op 29 mei transformeert het festivalterrein tot een groots theater voor Waylon’s indrukwekkende voorstelling “Gewoon Willem”! Dit is dé gelegenheid om te genieten van Waylon’s Nederlandstalige programma, inclusief de nummers van zijn nieuwe album!

Jarenlang vulde Waylon de zalen met een Engelstalig repertoire, zowel solo als met The Common Linnets. Nu trekt de zanger met een Nederlandstalig programma de theaters in. Waylon gooit met de start van de theatertournee ook een volledig Nederlandstalig album de wereld in!

Hits van eigen bodem in een Nederlandstalige reis: Waylon neemt je mee naar de kern van zijn muzikale roots in “Gewoon Willem”. Een oer-Hollandse jongen met verbluffend talent, die nu het podium deelt met legendarische nummers van André Hazes, Rob de Nijs, Het Goede Doel en Robert Long.

Dit wordt meer dan een voorstelling; het wordt een onvergetelijke ervaring! Mis het niet!

Let op! De voorstelling is te genieten in een zittende setting.

Noteer de data alvast in je agenda:

29 mei: Waylon met “Gewoon Willem”

30 mei: Dance avond met 538 DJ’s on tour

31 mei: Hollandse avond met Jannes, Stef Ekkel, Lucas & Gea, Altijd Larstig & Rob GasD’Rop, Piraten Power Hour, Sam Louis & MC Voogd, Auke de Vries, Gaatze Bosma

1 juni: Een sprong van het ene naar het andere met o.a. Marco Schuitmaker, ALPHA Band, de Mysteryact en het Frysk Elite Team, All Tha Fokk, Pieter Sahieter, Feest DJ Sipke, L.A.S.E.

Kindermiddag met Neon Disco op zaterdagmiddag

Tickets voor het Valkery Festival zijn verkrijgbaar via de website: www.valkery.nl

Zorg ervoor dat je jouw kaarten op tijd bemachtigt, zodat je geen moment van dit spectaculaire evenement hoeft te missen! En voor onze jeugdige bezoekers, Valkery Festival is voor jullie gratis te betreden (tot en met 12 jaar)

Valkery Festival is van woensdag 29 mei t/m zaterdag 1 juni

Locatie: festivalterrein in en rondom MFC de Veste en Barontheater, meer informatie over Valkery Festival op de site: www.valkery.nl

Dit kan u ook interesseren

Back to top button