Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Welkom bij Thús Wonen op zaterdag 12 september

DOKKUM – Weet u wat een woningcorporatie eigenlijk doet? Zou u graag iets willen vragen aan de directeur van Thús Wonen? Lijkt het u gewoon interessant om eens een kijkje te nemen in het gebouw van de woningcorporatie? Om tegemoet te komen aan deze wensen en vragen zet Thús Wonen op zaterdag 12 september tussen 11.00 en 15.00 uur de deuren aan de Holwerderweg 17 in Dokkum wijd open voor huurders en andere belangstellenden.

Tijdens het open huis is er veel te beleven in en om het gebouw van Thús Wonen. Alle afdelingen van de woningcorporatie en van onderhoudsbedrijf Tsjnst presenteren zich. Ontmoet de directeur, gewoon om even kennis te maken, of om een prangende vraag te stellen. Er is een snelloket waar huurders ter plekke kunnen aangeven welke klus in hun huis nodig gedaan moet worden. Natuurlijk zijn er ook voor de kinderen allerlei feestelijke activiteiten: ze kunnen kleine ‘klusjes’ doen, ze kunnen zich laten schminken en er is een springkussen. Voor alle bezoekers vallen prijzen te winnen door mee te doen aan een prijsvraag en een fotowedstrijd, en bij vertrek krijgt iedereen een attentie mee. Actuele informatie over de open dag en de voorwaarden van de fotowedstrijd zijn te vinden op www.thuswonen.nl

Het open huis van Thús Wonen vindt plaats op de landelijke Dag van het Huren. Het doel van deze dag is belangstellenden een inkijkje te geven in de wereld van de woningcorporaties. Er zijn in Nederland bijna 400 woningcorporaties, die huizen verhuren aan meer dan vijf miljoen Nederlanders. Tijdens de Dag van het Huren staat ‘ontmoeten’ centraal, en daar sluit Thús Wonen, met een eigen invulling van deze dag, zich graag bij aan.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button