HoofdnieuwsRegionaal

Wet ’n Wild Kollum: Beachvolleybal toernooi

KOLLUM – Op 24, 25 en 26 augustus vind in Kollum weer de Wet ‘n Wild dagen plaats. Deze traditie is inmiddels niet meer weg te denken uit de activiteitenkalender van Kollum. Nieuw dit jaar is de Beach Soccer en de Beachvolleybal. Het Maartensplein wordt voor deze gelegenheid voorzien van een flinke laag zand. Naast de velden is er uiteraard nog voldoende ruimte voor een groot terras waar het na de inspanning van de wedstrijden heerlijk uitpuffen is onder het genot van een drankje en een hapje!!

Op vrijdag 24 augustus Beach Soccer met vanaf 13.30 uur de dames en vanaf 18.30 uur de heren. Op zaterdag 25 augustus gaat het Beachvolleybal los op Nevobo niveau en op zondag 26 augustus zijn de recreanten welkom!! Teams die nog mee willen met volleybal kunnen zich nog opgeven. Inleg per team is € 20,- euro. Opgave kan door een mail te sturen naar [email protected]. Meedoen is geweldig, maar supporters en publiek zijn ook welkom!

Naast het beachtoernooi is er op vrijdag 24 augustus ook weer een grote braderie op de Voorstraat en een rommelmarkt op de bredereed! Op zaterdag 25 augustus is er voor de kinderen in het centrum van alles te doen en er is veel muziek op de Voorstraat met vanaf 17.00 uur het grote horecaplein met o.a. Marcel de Rooy en vanaf 21 uur de feestband la stampa!!! Het beloofd weer een gezellige boel te worden in Kollum.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button