EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Wet ‘n Wild weekend van start in centrum Kollum

KOLLUM – Onder prachtige weersomstandigheden is donderdagmiddag het waterspektakel Wet’n Wild in het centrum van Kollum begonnen. Dit jaar is het waterspektakel voor de vijfde keer op rij in het centrum van Kollum. Om 14.00 uur werd gestart met de kids games, voor de kinderen van de basisscholen. De Breede Reed stond volgebouwd met speelmateriaal zoals een Pannakooi, springkussens en een grote buikschuifbaan. De middag werd afgesloten met een wedstrijdje buikschuiven.

‘s Avonds was het de beurt aan de echte bikkels. Om 19.30 uur werd gestart met de Wet ‘n Wild Bikkel 8-kamp.  Zes team’s streden om de titel kampioen Wet ‘n Wild Bikkel 8-kamp 2017. Het was een parcours met verschillende onderdelen zoals o.a autotrekken, spijkerpoepen, rondje steppen en balgooien.

Het was een prachtig spektakel om te zien met als jury; Klaasina Oldenburg en Antina Venema. Onder grote belangstelling van het publiek werden de teams aangemoedigd. Na een spannende strijd was het team De Kleine Krachtpatsers de snelste (3,56). Team Bruna Jong werd tweede (4,25) en Team Terror was het mooist verklede team. De presentatie was in handen van Johnny de Vries met muziek van Jan Beets.

Foto’s Fokke Jongsma en Jelke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button