HoofdnieuwsRegionaal

Wethouder Maasbommel opent Pop-up store van Kabelnoord in Kollum

KOLLUM – Maandag 17 november j.l. opende wethouder Maasbommel van de gemeente Kollumerland c.a. de Pop-up store van Kabelnoord in Kollum. Onder toeziend oog van het voltallige college van B&W opende hij de tijdelijke winkel aan de Meester Andreastraat 1 in Kollum door middel van de zogenoemde schouw. Onder toeziend oog van woningschouwer Aant Algra maakte hij foto’s van de voorgevel van de winkel en in de meterkast, waar het nieuwe glasvezelmodem over enkele maanden geplaatst zal worden. Hierna ontving het college van B&W de eerste bezoekers in de winkel. Met de Pop-up store komt Kabelnoord dichtbij haar klanten en wil Kabelnoord de drempel voor het stellen van vragen nog verder verlagen.

De Kabelnoord Pop-up store, een tijdelijke winkel, is van maandag 17 november t/m zaterdag 22 november geopend voor publiek. Kollumers kunnen hier terecht met hun vragen over abonnementen en glasvezel. Bezoekers kunnen gebruik maken van een aantal overstap-aanbiedingen die alléén in de Pop-up store geldig zijn.

Kollum krijgt glasvezel van Kabelnoord
Kabelnoord legt glasvezel aan in Kollum. Met de komst van het nieuwe glasvezelnetwerk krijgen Kollumers toegang tot het meest stabiele en snelle netwerk ter wereld. Momenteel is de woningschouw in Kollum in volle gang. Tijdens de woningschouw wordt met de bewoners bepaald waar de nieuwe glasvezelaansluiting in de woning wordt geplaatst. Over enkele weken starten de graafwerkzaamheden in diverse straten. De graafwerkzaamheden en het plaatsen van glasvezelaansluitingen in woningen vinden straat voor straat, woning voor woning plaats. Naar verwachting worden begin 2015 de allereerste glasvezelmodems geplaatst in woningen in Kollum. Vanaf dan kunnen de bewoners van Kollum gebruik gaan maken van razendsnel glasvezelinternet. De gehele aanleg van glasvezel in Kollum zal tot eind 2015 duren.

Eigen Foto’s

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button