HoofdnieuwsRegionaal

Wethouder Van der Veen geeft MP3-speler weg

TWIJZELERHEIDE – Fedde Stellema van CBS de Reinbôge in Twijzelerheide heeft van wethouder Marten van der Veen een MP3-speler gekregen. Fedde kreeg de MP3-speler omdat hij de ballonwedstrijd had gewonnen die was georganiseerd ter gelegenheid van de heropening van het speelterrein De Elzen in Twijzelerheide. Fedde’s ballon werd teruggevonden in Sellingerbeetse, 103,9 kilometer van Twijzelerheide en had de grootste afstand afgelegd.

Ook Marten Pieter Wolters en Remco de Boer van CBS de Reinbôge vielen in de prijzen. Marten Pieter’s ballon werd teruggevonden in Stadskanaal op 93 kilometer van Twijzelerheide. De ballon van Remco reisde 82,7 kilometer en kwam neer in Drouwenermond. Zij kregen allebei een grote door met kleurpotloden.

Op woensdag 5 september vond de feestelijke heropening plaats van het speelterrein aan De Elzen in Twijzelerheide. De kinderen van de twee basisscholen in het dorp, CBS Reinbôge en OBS ‘t Twaspan, waren daarbij aanwezig. Zij mochten allemaal een ballon oplaten.

Het speelterrein aan De Elzen in Twijzelerheide is dit jaar grondig opgeknapt. De oude toestellen voldeden niet meer aan de veiligheidseisen. Voor elk speeltoestel is een gelijkwaardig toestel herplaatst. De schommels en de trampoline waren goed en zijn hergebruikt in het speelterrein. Om een veilige, onderhoudsarme ondergrond te creëren, zijn de houtsnippers vervangen door rubberen tegels. Plaatselijk Belang Twijzelerheide heeft een bedrag van € 4.400 bijgedragen aan de renovatie.

 

 

Foto: Binne-Louw Katsma

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button