RegionaalSport

Wianna Ytsma van SVK behaalde een keurige vierde plaats

DOKKUM – Zaterdag deed SVK  mee aan wedstrijdgroep 2 in Dokkum. Voor veel meiden hun eerste of tweede turnwedstrijd. In wedstrijd 2 begonnen Suzanne v.d. wal, Hilly Julia van Kammen, Jantien van der Mensen en Fie Faber. Zij komen uit in de instap D4. De meiden hebben goed hun best gedaan, maar door wat foutjes her en der konden ze niet op tegen de tegenstand in dit grote deelnemersveld.

Ook Wianna Ytsma deed deze wedstrijd mee en kwam uit in de pré instap D4. Zij heeft een goede wedstrijd gedraaid met de hoogste plek op sprong met haar kunsten mocht ze de medaille voor de vierde plek in ontvangst nemen.

In wedstrijd 3 kwamen weer 3 turnsters aan bod. Alyssa Hoekstra, Ilse Wielstra en Mariska Plantinga kwamen uit in de instap d2. Ze hebben het alle drie super goed gedaan. Helaas had Mariska geen klik met de balk in dokkum en miste daar veel punten. Alyssa begon goed maar had een misser bij brug. En helaas had ook ilse een misser bij brug wat haar te veel punten heeft gekost.

In de laatste wedstrijd mocht Silke van der Veen uitkomen in de pré instap D5. Dit was haar eerste wedstrijd en dit meisje zit nog maar bij de groep vanaf september en heeft laten zien dat ze nu al een 3 e plek op brug en een gemiddelde achtste plek heeft weten te bemachtigen. Al met al een leerzame dag waar alle turnsters nog verbeterpunten uit kunnen halen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button