HoofdnieuwsRegionaal

Wie heeft Het Beste Idee van Noordoost Friesland?

BUITENPOST /DOKKUM – Loop je rond met een subliem idee en wil je kijken wat de mogelijkheden van je idee zijn? Bedrijvencentrum Dokkum en Innovatiehuis Lauwersdelta organiseren Het Beste Idee van Noordoost Friesland. Een wedstrijd waarbij diegene met het beste idee kans maakt op een droom van een prijs!

Ondernemers, organisaties en particulieren met een innovatief idee worden uitgenodigd om deel te nemen aan Het Beste Idee van Noordoost Friesland! Iedereen met een idee of plan is welkom. Je idee wordt beoordeeld door een deskundige jury op een aantal speerpunten zoals mate van innovatie, creativiteit en haalbaarheid. De jury kiest uiteindelijk twee winnaars die een jaar lang professioneel worden begeleid en ondersteuning krijgen in het door ontwikkelen van het idee en het daadwerkelijk in de markt zetten. ‘’Het doel van dit initiatief, is om innovatieve ondernemers uit de regio te stimuleren en te ondersteunen in de ontwikkeling van een nieuw product of dienst’’, aldus directeur Henri Geursen van Bedrijven Centrum Dokkum. ‘’We vinden het belangrijk dat de mogelijkheid er is om deze ideeën tot wasdom te laten komen’’. ‘’Daarnaast sluit een dergelijke wedstrijd goed aan bij het sociaal-economisch masterplan voor onze regio’’, vult bestuursvoorzitter Tom de Boer van Innovatiehuis Lauwersdelta aan.

Meld je idee nu aan:  

Kortom wil jij je idee tot uitvoering laten komen en kans maken op een jaar lang professionele begeleiding en media aandacht? Geef je dan nu op voor Het Beste Idee van Noordoost Friesland via onze website:

www.hetbesteideevannoordoostfriesland.nl

 

Inschrijving is geopend vanaf 17 oktober en sluit op 1 december 2014.  Op onze website staan de voorwaarden voor deelname aan deze wedstrijd.

 

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met:
Bedrijvencentrum Dokkum

De heer S. Hoeksma

[email protected]
0519-296075

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button