HoofdnieuwsRegionaal

Wie word de koelste gemeente van Fryslan

KOLLUM – De eerste tussenstand van de campagne ‘Hoe koel blijf jij?’is bekend. De gemeente Kollumerland staat op 3 (van 23). Dat is een ‘koele’ score, maar we willen straks natuurlijk op nummer 1 eindigen. Doen jullie mee?

Tijdens de campagne ‘Hoe koel blijf jij?’ kunnen alle gemeenten de titel ‘Koelste gemeente van Fryslân’ verdienen. De titel gaat naar de gemeente die het meest succesvol is gedurende de campagneperiode en daarmee de meest ‘foarút tinkende’ inwoners heeft. Gemeenten kunnen de titel verdienen door aandacht te besteden aan de campagne; hoe meer inwoners de KoelCheck hebben gedaan (en zich hebben geregistreerd) en de campagne op Facebook volgen, hoe koeler de gemeente!

‘Hoe koel blijf jij?’-bokaal

In de zomer van 2014 maakt Veiligheidsregio Fryslân de winnaar bekend en wordt de ‘Hoe koel blijf jij?’-bokaal uitgereikt.

Doe de KoelCheck!

De kans op een ramp of crisis in Fryslân lijkt niet heel groot. Maar hoe koel blijf jij als er iets heftigs gebeurt in jouw omgeving waar je geen rekening mee hebt gehouden? Bijvoorbeeld een heftige storm of brand in huis. Het is beslist niet koel als je dit overkomt!

Ontdek hoe koel jij blijft bij een ramp of crisis. Ga naar www.hoekoelblijfjij.nl en doe de KoelCheck! Je maakt kans op koele prijzen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button