EvenementenHoofdnieuwsRegionaalSport

Wie wordt de Sterkste man van Friesland 2012?

SURHUISTERVEEN – Na het grote succes van de Sterkste man van Nederland 2011 barst er 25 augustus voor de vierde keer een ware strijd der titanen los in Surhuisterveen. Tijdens een openkampioenschap wordt er op de Kolk gestreden om de titel “Sterkste man van Friesland 2012”.

De afgelopen 3 jaar werden er al heel wat vrachtwagens getrokken en kilo’s getild in Surhuisterveen. Een van de hoogtepunten was het evenement ‘Sterkste man vanNederland 2011’, wat meerdere malen op RTL 7 is uitgezonden. “We kunnen de zomervan 2012 natuurlijk niet laten voorbij gaan zonder een Stercste man te huldigen inSurhuisterveen,” aldus organisator Hendrik Jan Hofstede van Sterc. “Het evenement blijkt jaar na jaar weer een publiekstrekker, iets waar we erg trots op zijn als organisatie.”Onze sterke Feanster Kelvin de Ruiter, die tijdens eerdere Sterksteman wedstijden metde eerste prijs naar huis ging, strijdt ook dit jaar weer mee om de titel. De deelnemersmoeten zichzelf zien te bewijzen tijdens zes loodzware onderdelen zoals vrachtwagentrekken, wheelflips, strength stones en Timberwalk.Het evenement dat dit jaar wederom gepresenteerd wordt door Wout Zijlstra, is gratis toegankelijk en begint om 13.00 op de Kolk in Surhuisterveen.

Wil je ook deelnemen aande “Stercste man van Friesland 2012” Geef je dan snel op door een mail naar [email protected] te sturen! De Sterkste man van Friesland is een initiatief van Sterc, bureau voor internet &marketing in samenwerking met H&I Surhuisterveen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button