HoofdnieuwsRegionaal

Wijma Juridisch Advies staat MKB en particulier bij met raad en daad

KOLLUM – Als ondernemer let u er goed dat uw producten aansluiten bij de wensen van de klant en dat uw boekhouding op orde is. Maar hoe zit het met uw algemene voorwaarden, voldoen die nog wel? En hoe zit het met die klant die maar niet betaalt, hoe moet u daarmee aan? Op juridisch gebied kan er heel wat op u afkomen. Dan kunt u natuurlijk zelf uit gaan zoeken hoe het zit, of naar een (dure) advocaat stappen. Maar is het niet veel beter om dit soort dingen over te laten aan iemand die verstand van zaken heeft en daarbij helemaal niet duur is? En ook nog eens zelf bij u langskomt zodat u de deur niet uit hoeft? Zodat u toekomt aan de dingen waar ú goed in bent?

Sinds vorig jaar is dit mogelijk voor de inwoners van Kollum en omstreken, want Wijma Juridisch Advies, gevestigd in Kollum, gaat voor zowel ondernemer in het MKB als de particulier op zoek naar zijn of haar recht. Mr. Gerhardt Wijma vormt de drijvende kracht achter dit bedrijf en is al bijna 14 jaar vertrouwd in de juridische wereld. Nadat hij in de advocatuur, bij een rechtsbijstandsverzekeraar en een juridisch advieskantoor heeft gewerkt vond hij de tijd gekomen om op zijn eigen wijze de mensen bij te staan.

Gedegen onderzoek, eerlijkheid, snelheid en duidelijkheid, een praktische aanpak en vasthoudendheid staan bij Wijma Juridisch Advies voorop. Duidelijkheid ook in prijs, want desgewenst kan vooraf een prijsafspraak worden gemaakt zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Rechtsgebieden zijn onder meer arbeidsrecht, contractenrecht, huurrecht, bestuursrecht en consumentenrecht. Ook het incassotraject kan uit handen worden genomen.

Sinds kort is het mogelijk om op vaste tijden gratis en vrijblijvend telefonisch juridisch advies tijdens het spreekuur in te winnen op dinsdag van 10:00 tot 12:00 uur en op donderdag van 14:00 uur tot 16:00 uur. Schroom dus niet en blijf niet met uw juridische vragen rondlopen. Kleine problemen kunnen immers ineens groot worden! Bel naar 0511-452535 / 06-31795203 of mail naar [email protected]  Voor meer informatie kunt u terecht op www.wijma-advies.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button