HoofdnieuwsRegionaal

Ik wil een bedrijf starten.. En nu?

KOLLUM/DOKKUM – Een (potentiële) starter heeft ongetwijfeld veel vragen; “Hoe start ik een bedrijf op?”, “Hoe komt het met de boekhouding en financiering?”, “Hoe promoot ik mezelf?”.

Fryslan Advies organiseert dinsdagavond 17 september om 19.30 uur in Dokkum een cursus voor starters met vele inhoudelijke tips en tricks waar een starter rekening mee dient te houden. Daarnaast krijgen de starters de mogelijkheid om te netwerken met andere starters.

Een overzicht van de avond:

Van Wieren & Vellinga (Frans van Wieren) zal vertellen over de verschillende rechtsvormen, boekhouding en wat daarbij komt kijken. Desgewenst kunnen zij op een vlotte manier fiscale aspecten van het ondernemen toelichten. Verder tips & trucs op boekhoudkundig en fiscaal gebied voor ZZP’ers.

Rabobank Damwâld (Albert Bijma) zal vertellen over het verkrijgen van financiering en het bankieren voor ZZP’ers. Zij zullen ook een kijkje in de toekomstige conjunctuur proberen te geven en goede tips aan ZZP’ers geven over het zakelijk runnen van een bedrijf(je).

Nextstep Design (René Nieuwenhuis) zal vertellen over zowel offline – als online promotie: het belang van een goede huisstijl, het belang van een goede website, tips voor de vindbaarheid in Google, een betere gebruiksvriendelijkheid en de inzet van social media.

Netwerken

Tot slot is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met andere startende ondernemers na te praten en te netwerken.

Naast de startersavond organiseert Fryslan Advies ook cursussen voor reeds gestarte ondernemers, denk hierbij aan een cursus boekhouden voor beginners en een cursus webmarketing en social media.

Meld u vandaag nog aan via de website van Fryslan Advies: www.fryslanadvies.nl/cursussen of stuur een e-mail naar [email protected]

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button