HoofdnieuwsRegionaalSport

Willem Brouwer stopt als trainer bij Harkemase Boys

HARKEMA – Willem Brouwer legt na dit seizoen zijn functie neer als trainer van vv Harkemase Boys. De oud-speler van de Boys was de afgelopen twee seizoenen trainer bij Harkemase Boys. Onder zijn leiding werd de Noordelijke beker gewonnen, de KNVB-beker gehaald en dit seizoen werd tot de laatste speeldag gestreden om het kampioenschap in de Hoofdklasse C.

De reden voor het vroegtijdig stoppen is dat er een verschil van mening is in het te voeren technische beleid. De trainer en de TC van de club zijn het niet eens over een aantal technische zaken, aldus voorzitter Appie van der Veen. Willem heeft daarop aangegeven zo geen basis te zien om volgend seizoen voor de groep te staan. In goed overleg is besloten om de samenwerking te bekindigen en op een goede en volwassen manier uit elkaar te gaan.

Brouwer stelt dat hij, daar waar mogelijk, Harkemase Boys blijft volgen, “Ik heb 2 seizoenen met veel plezier bij de Boys gewerkt. Dat goede gevoel wil ik graag zo houden, vandaar deze beslissing. Deze club heeft me veel gebracht.”

Foto PWFoto.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button