HoofdnieuwsRegionaal

Winnaars kleurplaatwedstrijd Outlet Kollum in het zonnetje gezet

KOLLUM – Outlet Kollum heeft de afgelopen weken een kleurplatenactie gehouden. Kinderen van 3 tot 12 jaar konden in de winkel een kleurplaat ophalen, de kleurplaat zo mooi mogelijk inkleuren en hem vervolgens inleveren in de winkel.

Outlet Kollum is een leerbedrijf, waarin studenten van de opleiding Ondernemers Detailhandel van ROC Friese Poort Dokkum, ondernemer zijn. De Outlet is gevestigd aan de Voorstraat in Kollum en word beschouwd als een uniek leerproject. De studenten krijgen in een periode van tien weken de algehele verantwoordelijkheid over de winkel. De winkel is een samenwerking tussen ROC Friese Poort en zeven ondernemers. Dit zijn uit Kollum; een verfspecialist, Bruna/Top1Toys, Blokker, Numan dierenspeciaalzaak, Sake Store, Jumbo en Ideko uit Westergeest.

Van de actie is door de kinderen uit Kollum en omstreken veelvuldig gebruik van gemaakt. Hiermee maakten ze kans op leuke prijzen. De kleurplaten hebben tot en met zaterdag 25 oktober in de etalage van de winkel gehangen en de winnende kleurplaten blijven nog even hangen. Een deskundige jury heeft de mooiste kleurplaten uitgekozen en de prijzen bepaald. Woensdag 22 oktober zijn de winnaars gebeld. In totaal zijn er 3 prijzen uitgereikt in de leeftijdscategorieën 3 tot 5 jaar, 6 tot  jaar en 10 tot 12 jaar. De winnaars zijn geworden Senna Kuitert, Esmé Exoo en Senna Detmar. De prijzen zijn gesponsord door Top1Toys uit Kollum en werden zaterdagmiddag uitgereikt.

De studenten, die de afgelopen negen werken de winkel hebben gerund, spreken van een geslaagde actie. Ook de ondernemers waren erg enthousiast over het resultaat.

 

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button