HoofdnieuwsRegionaalSport

Winst voor teams TTV Nordic

KOLLUM – Afgelopen zaterdag is de competitie voor de jeugd weer van start gegaan. Nordic  komt dit seizoen in de regionale en mini competitie uit.

Het eerste team van de jeugd speelde afgelopen zaterdag thuis tegen GTTC4 uit Groningen. GTTC is altijd een lastige tegenstander. Nordic  ging goed van start doordat Harm van Wieren en Stijn Buisman hun eerste twee wedstrijden in winst wisten om te zetten.  Martijn van der Meer had in zijn eerste partij niet het geluk aan zijn zijde. Het dubbel werd wel keurig in winst opgezet. Stijn Buisman wist zijn andere twee partijen ook te winnen in zeer spannende duels. Harm van Wieren en Martijn van der Meer wisten deze middag ook nog een winstpartij eraan toe te voegen. Waardoor de eindstand 7-3 werd.

Ook werd er deze middag gestart met de minicompetitie. Hier deden tien teams mee uit Friesland telkens bestaande uit twee spelers.

Voor Nordic speelden deze middag Rosanna Levers en Marrick Alkema. Voor deze twee spelers was het hun eerste competitie wedstrijd.  In deze competitie worden er in één middag twee rondes gespeeld. Nordic  wist deze middag haar beide poules te winnen. Rosanna  won  al  haar wedstrijden. Ook Marrick Alkema voegde hier een winst partij aan toe. Tevens werd er één dubbel spel gewonnen. Al met al een geslaagde tafeltennis middag.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button