EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Woensdag 14 december: Kerstmarkt in Meckama State

KOLLUM – Op woensdag 14 december is er in Meckama State te Kollum een gezellige kerstmarkt. De markt wordt gehouden tussen 14.00 en 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

Op deze sfeervolle markt staan veel standhouders uit de buurt, die artikelen aanbieden als kerstversiering, kaarten, curiosa en handwerkartikelen. De Stichting Vrienden van Meckama State is aanwezig met warme oliebollen, bakkerswaren en snert. Verder worden er artikelen verkocht die zijn gemaakt door bewoners en vrijwilligers van Meckama State. Tot slot is er een rad van fortuin, waar bezoekers mooie prijzen kunnen winnen. De opbrengst hiervan wordt gebruikt om extra activiteiten voor de bewoners mogelijk te maken.

 

 

Meckama State is onderdeel van Noorderbreedte. Noorderbreedte biedt veilige, persoonsgerichte en liefdevolle zorg aan kwetsbare ouderen, die veel intensieve, complexe zorg nodig hebben. Medewerker van Noorderbreedte zetten zich iedere dag in voor een waardevolle dag voor de bewoners en zorgen ervoor dat zij zoveel mogelijk zichzelf kunnen zijn.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button