112HoofdnieuwsRegionaal

Woning beschadigd bij camperbrand Harkema

HARKEMA – Bij een camperbrand aan De Kriken in Harkema is zaterdagavond ook de woning van de eigenaar beschadigd. De camperbrand werd ontdekt door twee vrouwen die zich aan de overkant van het perceel bevonden. Zij waarschuwden de eigenaar en de brandweer werd gebeld.

Tijdens het aanrijden van het korps uit Drogeham waren er diverse knallen te horen. Ook gingen delen van de woning branden. Na aankomst van de brandweer was de camper gauw geblust. De brandweer had voor het nablussen water uit de brandkraan nodig. Het putdeksel zat echter zo vast, dat eerst een stuk gereedschap van de brandweer brak, alvorens het putdeksel kapot werd geslagen.

De eigenaar van de camper, die één dezer dagen op vakantie wilde gaan, heeft geen verklaring voor de brand. In de camper, die hij nieuw kocht in 2002, zat een koelkast met een storing. Die wilde hij nog elders laten maken, alvorens hij naar het oosten zou vertrekken. De camper stond al ingepakt. Een auto, die achter de camper stond, liep ook aanzienlijke schade op.

Berger Van Kammen heeft de uitgebrande camper afgevoerd. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor.

Foto’s Geurt. P. Maassen van den Brink

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button