HoofdnieuwsRegionaal

Woningmarkt in gemeente Kollumerlandc.a.

KOLLUM – In het kader van Fryslân Woonoffensief wordt er op 15 februari in alle gemeenten in Friesland een woningmarkt georganiseerd. Dit initiatief van de provincie en alle gemeenten heeft als opzet de stimulering van de woningmarkt in Friesland. De gemeente Kollumerland organiseert dit evenement in samenwerking met HAPÉ events, bekend van o.a. de 50plus beurs en de Woonlifestylebeurs Noord Nederland.

Op zaterdag 15 februari zullen de deuren van het gemeentehuis in Kollum open staan om starters en doorgroeiers op de woningmarkt te informeren omtrent koop en verkoop, regelgeving en financiering, onderhoud, inrichting en duurzaamheid van woningen. Van 10.00 tot 17.00 uur zullen de bezoekers toegang hebben tot het gemeentehuis.

Graag willen we bedrijven uitnodigen deel te nemen aan deze woningmarkt. men krijgt de mogelijkheid middels een kleine stand de bezoekers te informeren betreffende hun producten en/of diensten. Aan de hand van foto of videopresentaties en persoonlijk contact kan men het bedrijf profileren. Tevens is er de mogelijkheid tot gebruik van een presentatieruimte waar in groepsverband een presentatie kan worden gehouden.

Informatie en aanmelding kan via de site www.hapeevents.com/woningmarkt-kollumerland.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button