Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Word zelf ook (zonne-) energie leverancier!

NOARDBURGUM – Energie-Extra uit Noardburgum mag dan wel begin mei 2013 begonnen zijn, maar de ervaring van initiatiefnemer Marten Flootman op het gebied van zonne-energie gaat veel verder terug. “Eind 1999 heb ik mijn eerste zonne-energieprojecten uitgevoerd als werknemer. En vanaf dat moment heb ik niets anders meer gedaan dan me specialiseren in zonne-energie,” vertelt hij.

Marten Flootman’s ervaring strekt zich uit tot zowel installatiewerkzaamheden, werkvoorbereiding, projectleiding als advies en verkoop. Flootman deelt met veel plezier zijn kennis met anderen. Hij wijst erop dat veel mensen niet op de hoogte zijn van de grote kwaliteitsverschillen in zonnepanelen, constructiematerialen, omvormers en de combinatie hierin.

(Vandaar ook de (grote) prijsverschillen per aanbieder).

Energie-Extra is absoluut geen prijsvechter en biedt hoogwaardig specifiek geselecteerde producten aan die in combinatie met elkaar het hoogst haalbare rendement opleveren.

Flootman heeft de keus gemaakt om altijd zelf even langs te komen om een “schouwing” uit te voeren voordat er een prijs op tafel komt. Elke situatie is anders en ook de wensen van de klant lopen zeer uiteen. Op deze manier kan er altijd een eerlijke uitleg en een eerlijke prijs worden neergelegd.

Ook wordt er gewezen op de mogelijkheid voor BTW teruggaaf voor particulieren.

(21% op de materialen en 6% op arbeidsloon)

Dit is mogelijk omdat je als particulier leverancier wordt van (zonne-) energie!

De uitleg en mogelijkheden worden bij een schouwing uiteraard besproken.

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de zonne-energiebranche: techniek, lagere prijzen, subsidies, concurrentie et cetera. “De afgelopen paar jaar zijn er ontzettend veel bedrijven bijgekomen die ook ‘eventjes’ in zonne-energie doen,” vertelt Flootman. “Met Energie Extral ben je echt bij een specialist. Wij hebben echt de droom van een eigen bedrijf in zonne-energie gerealiseerd. En dankzij onze ervaring van ruim veertien jaar op dit gebied kunnen wij de klant wél een deskundig advies en een op maat gesneden product bieden. We zijn overtuigd van de mogelijkheden van zonne-energie en de energiebesparing die dat oplevert.”

Meer informatie:

Energie-Extra.nl

Marten Flootman

 J.A. Fokkemastraat 29

9257 WL  Noardburgum

 0511-843227

06-10814794

 [email protected]

www.energie-extra.nl

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button