Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

@WORK Personeelsdiensten finalist in de ‘Uitzendbureau van het jaar’ verkiezing

KOLLUM – @WORK Personeelsdiensten BV, gevestigd in Drachten en Kollum, heeft een plek verworven in de  finale van de Uitzendbureau van het jaar verkiezing! ‘Wij doen mee in de categorie  MKB Uitzendbureau van het jaar, waar wij samen met nog vier andere bureaus in de finale om de titel strijden.’

Door onze opdrachtgevers en uitzendkrachten zijn wij beoordeeld wat ons uiteindelijk naar de finale heeft geholpen. Een nu al fantastische prestatie om trots op te zijn. Voor ons is dit een bevestiging en erkenning voor ons werk, wij hadden niet verwacht dat wij in deze landelijke verkiezing bij de laatste vijf zouden eindigen.

Als enige finalist uit Friesland, zijn wij vastbesloten om de titel mee naar huis te nemen! Maar, wij zijn er nog niet. Om kans te maken hebben wij gigantisch veel stemmen nodig, help jij mee?

Stemmen kan tot en met 3 juni via www.uitzendbureauvanhetjaar.nl/stemmen.

Wij willen jou alvast ontzettend bedanken voor de genomen moeite. Op donderdag 13 juni hopen wij iedereen te kunnen meedelen dat wij de titel ‘MKB Uitzendbureau van het jaar’ opgespeld hebben gekregen.

 

Voor meer informatie over onze diensten en contactgegevens, kijk op www.workbv.nl.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button