HoofdnieuwsRegionaal

@WORK Personeelsdiensten geopend in Kollum

KOLLUM – Maandag 1 oktober opende @WORK Personeelsdiensten haar deuren op de Voorstraat 104 in Kollum. Door de toenemende vraag vanuit de markt en om de dienstverlening in deze regio te optimaliseren heeft @WORK besloten om zich in Kollum te gaan vestigen.

Wij krijgen steeds meer vraag vanuit deze regio om de flexibele arbeid te coördineren.  Dit kunnen wij het beste doen door dicht bij de uitzendmedewerkers en de opdrachtgever te zitten. Hierdoor ontstaat veel meer binding met beide partijen en dit wordt door beide als zeer prettig ervaren.

@WORK is vijf jaar geleden gestart in Drachten en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote uitzendorganisatie. Wij richten ons voornamelijk op het MKB bedrijf en zijn erg betrokken bij onze opdrachtgevers en uitzendmedewerkers. Vooral deze persoonlijke aandacht is wat ons onderscheidt van andere uitzendbureaus.

Op donderdag 11 oktober houden wij  open huis op ons nieuwe vestiging in Kollum. Hierbij nodigen wij u van harte uit om geheel vrijblijvend kennis met ons te maken. Uiteraard staat de koffie klaar en wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Vanaf maandag 1 oktober kunnen werkzoekenden uit de regio Kollum zich bij ons in laten schrijven. Wie zich in de maand oktober bij ons op kantoor in laat schrijven maakt ook nog eens kans op leuke prijzen. Dus kom snel bij ons langs! Kijk voor meer informatie op onze site: www.workbv.nl of bel 0511-820282.

 

Rommie Woudstra en Miranda Riemersma van @workspersoneelzaken in Kollum

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button