HoofdnieuwsRegionaal

Workshop geneeskrachtige kruidenthee maken op De Kruidhof

BUITENPOST – Steeds meer mensen ontdekken de heerlijke smaak van bijvoorbeeld verse muntthee. Maar wist u ook dat je kruiden in een thee kunt gebruiken ter ondersteuning bij kwaaltjes of tijdens herstel van ziekte. En dat brandnetelthee de enige kruidenthee is die je dagelijks mag drinken? Om een kruidenthee te gebruiken voor je gezondheid is het van belang precies te weten hoe je de thee zet en hoeveel en hoe vaak je de thee mag drinken.

Op zaterdag 21 juni 2014 van 13.30 tot 15.30 uur neemt Tjitske Postma, erkend kruidenvakvrouw van Krûdwiizer uit Noardburgum, u mee door de grootste geneeskrachtige kruidentuin van West-Europa op De Kruidhof.

Tijdens de rondleiding vertelt zij over een breed scala aan kruiden die u voor kruidenthee  kunt gebruiken en geeft zij tips over hoe u eenvoudig thuis een voor u geschikte kruidenthee maakt. Daarna laat zij u het proces van het maken van een geneeskrachtige kruidenthee zien en kunt u verschillende smaken proberen.

De kosten van de workshop zijn € 12,50 persoon inclusief entree, de rondleiding en kruidenthee. U kunt zich opgeven via [email protected].

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button