HoofdnieuwsRegionaal

Workshop Krûdwiizer: vakantieapotheek samenstellen met kruiden

BUITENPOST – Dit jaar wil botanische tuin De Kruidhof in Buitenpost in het kader van het thema: ‘Je hoeft geen kenner te zijn’ mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met wat je met de opbrengst van de natuur kunt doen. Op donderdagavond 30 mei doen we dit met een workshop: ‘je vakantieapotheek samenstellen met kruiden’. Tjitske Postma van Krûdwiizer gaat met de deelnemers de tuin in om kruiden te verzamelen. Daarmee worden in een workshop muggenolie en een lippenbalsem gemaakt op geheel natuurlijke basis.

De workshop start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De kosten zijn € 15,00 inclusief materiaalkosten, koffie en thee en toegang tot de tuinen. Opgave vooraf via [email protected] tot uiterlijk 28 mei. Aan de workshop kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen. U kunt zich melden bij de receptie van De Kruidhof. Na afloop heeft u de gelegenheid planten of kruiden te kopen in de verkooptuin van De Kruidhof.

UPDATE: De workshop van 30 mei is inmiddels volgeboekt. Bij voldoende deelname organiseren we een tweede workshop op maandag 3 juni, zelfde tijden. Men kan zich hiervoor nog opgeven.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button