fbpx
Buiten regioHoofdnieuwsOndernemendRegionaal

Workshop ‘Onbeperkt internet: Uw kind online’ in Bibliotheek Buitenpost

BUITENPOST – Van 17 t/m 24 november 2017 is het Week van de Mediawijsheid en ook Bibliotheek Noord Fryslân doet mee! De huidige generatie jongeren groeit op in een wereld vol media. In de workshop ‘Onbeperkt internet: Uw kind online’ gaan we met elkaar in gesprek over ons online gedrag en mediawijze vaardigheden. Zo leren we elkaars leefwerelden beter begrijpen en leren we hoe we de volgende stap zetten richting een generatie die klaar is voor een mediawijze toekomst.

Workshop Onbeperkt internet: Uw kind online

Gezinnen hebben steeds meer beeldschermen in huis en de tijd die we doorbrengen op tablet, telefoon of televisie wordt steeds langer. Hoe gaat u hier als ouder mee om? Weet u wat uw kind online doet en hoe bewaakt u de veiligheid? De workshop Onbeperkt internet vergroot de positieve betrokkenheid van u als ouder bij het digitale leven van uw kind.

Meer informatie
De workshop wordt gegeven in samenwerking met Family Factory en vindt plaats in Bibliotheek Buitenpost op 17 november van 09.30 tot 11.30 uur. De workshop is gratis voor leden met een luxe-abonnement, €5 voor leden en €7,50 voor niet-leden. U kunt u opgeven aan de balie bij de Bibliotheek of via www.ontdekdebieb.nl.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button