Sport

WTOC kansloos tegen Wykels Hallum

HALLUM – De eerste ontmoeting was de overwinning nog voor WTOC nu een ruime nederlaag van maar liefst 6-1.WTOC moet de laatste weken steeds basisspelers om uiteenlopende zaken missen. Ook nu ontbraken er weer een vijftal. Het blijft puzzelen voor trainer Oane Westra om een elftal samen te stellen. De eerste dertig minuten kwam WTOC ongeschonden door. Daarna vielen al snel de 1-0 en 2-0. Uit een hoekschop kon Jaap de Bruin de bal inschieten 2-1en bracht enige hoop in de WTOC gelederen. Dit was van korte duur, meteen hier op maakte Wykels Hallum de 3-1en 4-1.Hiermee was de wedstrijd gelopen.

De tweede helft een iets beter voetballend WTOC. Wykels Hallum sloeg de hele wedstrijd steeds het middenveld over wat het voetbal niet ten goede kwam. En met lange ballen werd geprobeerd paniek in de WTOC defensie te stichten. WTOC had hier niet een afdoend antwoord op. Uit een van deze aanvallen viel de 5-1. WTOC kwam niet verder dan enige plaagstootjes wat Wykels niet verontrustte. Het leek er op dat de eindstand bereikt was doch helaas ook de 6-1 werd nog gescoord.Er werd niet meer afgetrapt.

Volgende week Minnertsga thuis hopelijk kan WTOC dan weer over wat meer spelers beschikken.

Foto’s: Jantsje Wiersma