HoofdnieuwsRegionaalSport

WTOC verliest weer van VIOD

DRIEZUM – In Driesum stond de derby VIOD – WTOC op het programma. Een echte strijd werd het nooit. VIOD was een maatje te groot, waardoor de situatie voor WTOC nu penibel wordt. A.s. dinsdagavond staat hierdoor een heuse finale op het programma. In Oudwoude komt dan Wyckels Hallum op bezoek. Om niet op de nacompetitieplek terecht te komen moeten de mannen van Martin Brandsma deze wedstrijd winnen.

Dat was ook in de wedstrijd tegen VIOD de bedoeling. Echter het gekozen strijdplan kwam niet uit de verf. WTOC wist de duels niet te winnen en bij balbezit kon er maar moeilijk een aanval opgezet worden. VIOD was dan ook de betere en wist na een half uur op voorsprong te komen. Bauke Visser wist bij de tweede paal de bal binnen te tikken. Het gevaarlijkste moment aan WTOC was een vrije trap van Klaas Bosma die door de VIOD doelman goed buiten de palen werd getikt. In de tweede helft begon WTOC goed.

Het probeerde het initiatief in de wedstrijd te krijgen. Keeper Atema wist een tweetal keren op tijd uit zijn doel te komen om een tegendoelpunt te voorkomen. Sybren Bosma wist een aantal keren gevaarlijk door te komen, maar kon steeds zijn actie niet bekronen met een doelpoging. Het was een kwartier voor tijd Jelmer Visser die de wedstrijd met de 2-0 in het slot gooide. In de slotminuut werd het door dezelfde speler ook nog 3-0. Het betekent voor WTOC dat het nu a.s. dinsdag vol aan de bak moet.

Foto’s Jantsje Wiersma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button