HoofdnieuwsRegionaalSport

Zilver voor SVK acro trio Sanne, Sita, Femke

URETERP – Zaterdag 9 februari werd in MFC de Wier te Ureterp de derde plaatsingwedstrijd acrogym gehouden. SVK uit Kollumerzwaag deed deze wedstrijd mee met 3 teams.

Sanne Wolters, Sita Kooistra en Femke Damstra hebben vandaag erg goed gescoord op artistiek, de kleine wijzigingen ten opzichte van voorgaande wedstrijd, hebben goed uitgepakt. Technisch hebben ze helaas wat steekjes laten vallen, desalniettemin hebben ze het zilver in ontvangst mogen nemen bij de trio’s in de D-lijn.
Bij de categorie duo E senior kwamen Sietske Zwart en Jeanet Zijlstra in actie. Dit team is erg vooruit gegaan. Helaas is een dynamisch element afgekeurd, wat tot grote aftrek leidde.
Irene Zijlstra, Sonja Kooistra en Alette Machiela, namen deel in een groot deelnemersveld bij de trio E senior. De dames begonnen sterk, maar helaas hadden ze een val bij een element. Dit was niet voldoende voor een podiumplaats
De vierde en laatste plaatsingwedstrijd zal 23 februari plaatsvinden te Surhuisterveen. De teams van SVK zullen dan wederom strijden om de medailles en tickets voor het FK.

 

Foto’s Jannie Oevering

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button