HoofdnieuwsRegionaalSport

Zilver voor team WSBF op FK Clubteam turnen

SURHUISTERVEEN – Zaterdag werd in Surhuisterveen als afsluiting van het turnseizoen het FK Clubteam Kampioenschap gehouden. WSBF nam deel aan deze wedstrijden met 2 teams. Het team wat uitkwam in de nivo’s 4 t/m 6 bestaande uit Jildou Kooistra, Talitha de Jong, Yvonne Jagersma, Elina Sipma en Chaluna van der Elst liet aan jury en publiek zien dat ze veel in huis hebben.

Bij alle toestellen werd er niet geschroomd door deze dames om zwaardere elementen in hun oefening te turnen. Hierdoor werd veel risico genomen. Dit team kwam niet in aanmerking voor een podiumplek maar was qua nivo een van de betere teams. Chayenne de Kock, Jelline Bergsma, Eva van Sluijs, Kimberley Hoexum en Femke Kooistra kwamen voor WSBF uit op nivo 7/8. Op alle 4 onderdelen: sprong, brug, balk en vloer wist dit team zeer strakke oefeningen neer te zetten. Zij mochten dan ook het zilver mee naar huis nemen.

Tijdens deze wedstrijd werd ook tegelijk de Samenloop voor Hoop georganiseerd op de sportvelden naast de Surventohal. Ook WSBF wilde haar steentje bijdragen aan dit geweldige evenement. Op een podium gaven een aantal acro- teams van WSBF een demonstratie voor de aanwezige deelnemers en publiek.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button