HoofdnieuwsRegionaal

Zomermarkt Kollum gaat toch door

KOLLUM – Ondanks de coronacrisis wordt evenals voorgaande jaren op de laatste vrijdag van de bouwvak toch de zomermarkt in Kollum gehouden. De markt word op 7 augustus door de ondernemersvereniging HIM in samenwerking met Postmarktorganisatie georganiseerd. Volgens de organisatie wordt het een mooie markt, met voor een ieder wat wils.

Standhouders en bezoekers dienen zich echter wel te houden aan de RIVM richtlijnen, zoals vermeld op de toegangsborden. Ook is er een eenrichting looproute noodzakelijk om de onderlinge afstand te kunnen garanderen. De looproute is vanaf winkel Beautyvol aan de Voorstraat naar het oude gemeentehuis aan de Voorstraat. Een gedeelte van de Brede Reed is opgenomen in de route.De markt is van 13.00 uur tot 20.00 uur.

Vrijwilligers gezocht 

Voor de controle bij de toegangswegen naar de markt is de organisatie opzoek naar een aantal vrijwilligers voor een kleine vergoeding. Zij kijken er op toe dat de juiste looprichting in acht word genomen en wijzen bezoekers om 1,5 meter afstand te bewaren. Wie wil de organisatie  helpen? Aanmelden kan via mail [email protected].

foto – archief nieuwsuitkollum.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button