HoofdnieuwsRegionaal

Zomerprogramma in Kollum

KOLLUM – Ondernemersvereniging HIM Kollum presenteert het zomerprogramma van 2020 met vijf weken lang op de zaterdag een leuke act of muziek. Dit kan omdat de coronamaatregelen verder zijn versoepeld. Het feestelijke programma start op zaterdag 18 juli van 11 tot 16 uur met het trio ‘jongens van de muziek’. Het akoestisch trio zijn Rob, Ronald en Titus. Drie sympathieke en zeer ervaren muzikanten.

Op zaterdag 25 juli komt Hendrik Blom van 11 tot 16 uur naar Kollum. Hendrik is een Friese troubadour die zingt en begeleidt zichzelf op de accordeon. Troubadour Peter Krako komt zaterdag 01 augustus naar het centrum van Kollum. Zijn optreden is wederom van 11 tot 16 uur en het repertoire bestaat uit de liedjes van toen en nu en van meezingers tot aan rock classics.

Vrijdag 07 augustus vind op de Voorstraat van 13 tot 21 uur de Bouwvakbraderie plaats. Standhouders en bezoekers dienen zich echter wel te houden aan de RIVM richtlijnen, zoals vermeld op de toegangsborden. Ook is er een eenrichting looproute noodzakelijk om de onderlinge afstand te kunnen garanderen. De looproute is vanaf De Kringloop winkel aan de Voorstraat naar het oude gemeentehuis aan de Voorstraat. Een gedeelte van de Brede Reed is opgenomen in de route. Standhouders kunnen zich aanmelden via www.postmarkten.nl

Zaterdag 08 augustus is van 11 tot 16 uur Clown Bogus in het centrum van Kollum te vinden met vermaak voor alle kinderen en rond de brug wordt de Voorstraat omgedoopt tot muziekplein van 13 tot 20 uur. Diverse optredens en acts zullen u verrassen!! Op zaterdag 15 augustus van 11 tot 16 uur sluit het duo Bakker & Niehaus het zomerprogramma in Kollum af. Het duo wordt gevormd door Pieter Bakker en Sander Niehaus, die al jarenlang samen in de band Alice Springs spelen. Country, Pop, Rock (‘n Roll), en natuurlijk Ierse folk zijn de stijlen waarin deze twee ervaren muzikanten hun muziek ten gehore brengen.

De corona-regels zijn dermate versoepeld dat deze activiteiten weer mogen worden georganiseerd. Natuurlijk bent u van harte welkom, maar er zijn echter wel voorwaarden aan verbonden. Blijf thuis als je corona gerelateerde klachten hebt (hoesten, koorts, etc). Houdt anderhalve meter afstand! Spreek elkaar ter herinnering erop aan als dat niet gebeurt. Alleen samen krijgen we het virus onder controle en wij gaan er vanuit dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid hierin neemt.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button