HoofdnieuwsRegionaalSport

Zondag 18 Mei Klaasjan Huntelaar Toernooi in Zeist

ZEIST – Eindelijk was het zover afgelopen zondag, de jongens die uitgenodigd waren gingen naar Zeist. Het leek een warme dag te worden en  in alle vroegte  verzamelden de jongens zich op het parkeerterrein bij het voetbalveld. De bus was op tijd en alle kinderen , ouders en andere supporters ook. Nadat de spullen in de bus waren geladen ging het om 8.15 uur richting Zeist. Toen we bijna bij de eindbestemming waren reden we verkeerd en moesten we keren op de weg. Dit omdat volgens de buschauffeur de weg dood was gelopen. Na nog 10 minuten gewacht te hebben op een plaatselijke wielerronde kwamen wij om 10.45 uur  aan. De bus werd geparkeerd en de spullen uitgeladen.

De ontvangst was geweldig en we kwamen in een mooie kleedkamer. Na de nodige voorbereiding ( de kleding aan, insmeren en veters strikken) gingen we het veld op.We waren mooi op tijd want de opening was om 12.00 uur. Bij deze opening, waar ook Gert-Jan Verbeek aanwezig was,werd ieder team die mee voetbalde gepresenteerd op het veld met de vlag en daarna kon ieder team Klaas -Jan en Gert-Jan de hand schudden. De trainer had onder tussen ons speelschema gekregen en die loog er niet om! Fc Twente, Vitesse en Abcoude waren de tegenstanders. Tijdens de voorbespreking kregen de jongens 1 opdracht mee van de trainer. Jongens geniet ervan!!!!! Ga lekker voetballen!!!

Om 13.00 uur starten we op een fantastische grasmat tegen Fc Twente. Het spel golfde op en neer en onze jongens deden het super. Helaas verloren we wel de wedstrijd maar de inzet van onze jongens was geweldig. Tegen Vitesse wisten we zelfs te scoren en een tweede doelpunt had er ook nog wel in gezeten maar ook deze wedstrijd werd verloren. De laatste wedstrijd was tegen Abcoude. Deze club speelt in de tweede divisie. De jongens waren aan elkaar gewaagd toch won Abcoude .

Bij de prijsuitreiking bleek Vitesse de eerste plaats behaald te hebben maar ook ons team mocht een prijs mee naar huis nemen. Het bleek namelijk dat onze keeper verkozen was tot beste keeper van het toernooi en dat is natuurlijk een geweldige prestatie!!

Om 18.30 uur zaten we allemaal moe maar voldaan in de bus en kon de reis terug naar huis beginnen. Sommige jongens vielen gelijk in slaap maar de meeste bleven enthousiast tot dat we om 21.00 uur weer thuis in Kollum aan kwamen. Wat een geweldige mooie dag en wat een mooie ervaring voor deze jongens!

 

 

Eigen foto’s

 

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button