HoofdnieuwsRegionaal

20 en 21 april twee swingende show- en dansavonden! Once upon a time…

KOLLUM – Once upon a time… waren er cowboys en indianen, was er het wilde westen en once upon a time zijn er al heel wat geweldige muzikale avonden geweest. Dit jaar valt dit allemaal samen. De ‘oud’ leden van TLM Kollum weten u ook dit jaar weer te verrassen met leuke, originele en soms grappige acts. Shaka Zulu zal deze avond niet ontbreken, evenals Zorro, lichtgevende skeletten?! en natuurlijk de minies met cowboys en indianen.

Ook zullen dé hoogtepunten van alle jaren worden samengevoegd in één grote compilatie. Special guest deze avond is Johan Timersma. Hij is een geweldige muzikant en zal een aantal optredens verzorgen.

Maar er is natuurlijk meer. Heel veel meer. Zoals de totale metamorfose en geweldige aankleding in de Colle of de gezellige afterparty met DJ Syb zaterdagavond. Of het feit dat ras Kollumer Els Hoekstra de presentatie in handen heeft. Nieuwsgierig geworden? Haal dan nu alvast je kaarten in de vvk bij speciaalzaak M. Hilboezen (Voorstraat, bij de brug, Kollum)

Vrijdagavond €4,50, zaterdagavond €5,50.
Reserveren is mogelijk op 0511-452174. Wacht niet te lang want de feestweek gaat denderend van start met deze twee spetterende show- en dansavonden!

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button