Sport

3 x goud en 1x zilver acroteams WSBF

BURGUM – Op de eerste voorwedstrijd acrogym D/E wisten de acroteams van WSBF zich goed te prevaleren. In de ochtendwedstrijd was het D trio Jelline Bergsma, Sanne van der Ploeg en Hannah Westhof aan de beurt. Zowel technisch als artistiek behaalde dit trio een prachtige score.

Met een puntenverschil van 0.70 op de concurrentie mochten zij de hoogste plek van het erepodium betreden. In de middagwedstrijd behaalde het E- junioren duo Aimee Althof en Amerins Venema, ondanks een tijdsfout, een gouden medaille. Zij wisten met name artistiek gezien een krachtige oefening neer te zetten.

Tevens was er goud voor het E trio Marrit Tjoelker, Hillie van der Veen en Gemma van der Werff. In de weken vooraf aan de wedstrijd is er veel aandacht besteed aan het technische aspect bij dit trio. Dat dit zijn vruchten afwierp in Burgum bleek wel uit het feit dat dit trio de hoogste score behaalde in hun categorie. Hiermee werd de 3de gouden medaille in de wacht gesleept door WSBF

In dezelfde categorie behaalden Kimberley Hoexum, Hilda Kuipers en Silke Dijkstra een 6de plek. Gezien het feit dat dit team nog maar zes weken in deze formatie aan het trainen is en er nog de nodige aanpassingen zullen volgen qua choreografie in hun oefening, kunnen we nog veel verwachten van dit op de valreep nieuw gevormde trio.

Een zilveren medaille werd behaald door het instap duo Siebrina van der Wal en Alida Lindeboom. Ondanks een verstoring in de beginpose wist dit team de oefening foutloos af te werken .

 

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button