Sport

4x goud en 2x zilver voor Release!

EMMELOORD – Zaterdag 18 april 2015 stond het NBTA-concours in Emmeloord op het programma.

De aanwezige Release-leden stonden 7 maal met een solo-optreden en 2 maal met een teamoptreden op de vloer en wisten daarmee prima resultaten te behalen.

Het eerste optreden van de dag was dat van Ketsia Gruintjes op het onderdeel Twirling 1 Baton in de klasse Juvenile Beginners. Naar later bleek zou dit optreden meteen zorgen voor een mooie gouden medaille.

Op hetzelfde onderdeel, maar dan in de klasse Junior Beginners, behaalde Eke de Vries een zesde plaats. In de klasse Junior Intermediate was het Fiona Dorenbos die een fraaie zilveren medaille in ontvangst mocht nemen.

Bij het onderdeel Solo Dance Twirl herhaalden Ketsia en Fiona het kunstje, ook nu weer goud voor Ketsia bij de Juvenile Beginners en zilver voor Fiona Dorenbos in de klasse Junior Intermediate. Danique Visser en Rianne Visser, beiden uitkomend in de klasse Junior Beginners, behaalden respectievelijk een 5e en een 7e plaats.

Het showteam, uitkomend op het onderdeel Small Team Dance Twirl, behaalde een mooie score van 71,6 punten in de klasse Senior Intermediate.

Het A-peloton stond als laatste programmaonderdeel op de agenda. Debuterend met hun “Afrika-show” op het onderdeel Large Team, scoorden zij in de klasse Junior Intermediate 69,8 punten. Beide teams mochten een beker voor de eerste plaats mee naar huis nemen.

De agenda van Release is vol, want ook komende zaterdag gaan er solisten op pad, dit keer naar het concours in Lemmer. Op zondag is er een promotieoptreden op De Zijl in Dokkum van het Exhibition Team i.v.m. de deelname aan het EK in Italië tussen 14.00 uur en 15.00 uur. Tijdens Koningsdag zijn alle teams te bewonderen op De Zijl in Dokkum, ook dan weer tussen 14.00 uur en 15.00 uur. Graag tot ziens!

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button