HoofdnieuwsRegionaal

6, 7 en 8 augustus wordt Kollum weer Wet ‘n Wild!

KOLLUM – Op donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 augustus worden in het centrum van Kollum de Wet’n Wild dagen georganiseerd. Deze dagen staat de Voorstraat in Kollum weer garant voor waterspelplezier voor jong en oud, de traditionele bouwvakbraderie en op zaterdag volop kunst en cultuur! Dit alles gebeurt natuurlijk met een vleugje Wet ‘n Wild-gekte zoals u van de organisatie gewend bent.

De donderdagmiddag beginnen de Wet ’n wild dagen weer met de kinderspelletjes vanaf 13.00 uur op de Breede Reed met als hoofdattractie de 25 meter lange survivalbaan! ‘s avonds gaat het pas echt goed los met de 6-kamp voor volwassenen. Er zijn weer leuke afwisselende spellen in het 6-kamp en vooral bij het laatste onderdeel moeten de deelnemende teams weer als echte bikkels tegen elkaar strijden, dus wie durft???

Vrijdag is er weer de grootse bouwvakbraderie met dit keer levende standbeelden, shantykoor de Beurtskippers en een entertainer die vanaf 14.00 u tot 18.00 u op de Voorstraat zal zorgen voor muziek, theater en mooie momenten. Dj Syb zorgt voor een feestelijke afsluiting van de avond.

Voor de zaterdag heeft de organisatie een compleet andere opzet bedacht waarop ze ontzettend trots is! Zaterdag start ‘s ochtends op de Breede Reed met een kinderbraderie, ponyrijden, straatkrijten en ook zal er een springkussen zijn.

Zaterdagmiddag staat deze keer volledig in het teken van kunst, muziek en cultuur, oftewel de Kollumer Theater Tenten Tour! Er zijn 6 tenten waarin verschillende artiesten met verschillende genres optreden, waarbij natuurlijk ook het Kollumer talent aanwezig is. Alle voorstellingen duren maximaal 20 minuten en zijn zo ingepland dat de bezoekers van tent tot tent kunnen ‘hoppen’. Tussen de tenten door zullen er op de Voorstraat ook nog verschillende kunsten worden vertoond zoals een speedcarvingshow. Aanvang: 13.30u!

Om 17.00 uur zal dan de Rubberbootcommissie zorgen voor spektakel in de Kollumer wateren. Maar zoals iedereen weet: geen feest is geslaagd zonder een knallend eind. Daarom heeft het team van Wet ’n Wild dit jaar een Horecaplein georganiseerd wat om 19.00 u zal gaan losbarsten, vol heerlijk eten, lekkere drankjes en 2 muziekpodia! Kortom een 3 dagen durend festijn vol met activiteiten, waterspelplezier en vooral gezelligheid waarbij iedereen welkom is! Jij komt toch ook?!

 

 

Van links naar rechts: Johnny de Vries, Dorrie Hilboezen, Richtje Hilboezen, Age-Harm Hilboezen (op de foto ontbreekt Piet Runia)

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button