Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Aantrekkelijk een woning kopen tijdens Woonoffensief Fryslân

DOKKUM – In april staat Fryslân in het teken van het Woonoffensief. Met dit initiatief willen de provincie Fryslân, gemeenten en bedrijven de woningmarkt een duwtje in de goede richting geven. In het kader van het Woonoffensief organiseert de gemeente Dongeradeel op zaterdag 11 april een woonbeurs op het gemeentehuis in Dokkum.

Het Woonoffensief is op 28 maart gestart met de openhuizenroute en eindigt op 30 april. Tijdens deze periode gelden er verschillende regelingen en acties die het nog aantrekkelijker maken om een huis te kopen of te bouwen in Fryslân en in de gemeente Dongeradeel. De Provincie Fryslân biedt een energiepremie en een renovatieregeling voor mensen die in deze periode een huis kopen of verbouwen.

Op zaterdag 11 april worden er in verschillende Friese gemeenten een woonbeurs georganiseerd. Op de woonbeurs in Dongeradeel zijn specialisten op het gebied van makelaardij, bouw, notariaat, duurzaamheid en energie aanwezig om geïnteresseerden te informeren over de mogelijkheden op het gebied van wonen binnen de gemeente. Ook is de gemeente Dongeradeel op de woonbeurs vertegenwoordigd en biedt deze dag een kaveloptie voor €75 aan in plaats van het reguliere bedrag van €230.

De woonbeurs van de gemeente Dongeradeel is zaterdag 11 april van 10.00 tot 15.00 uur in het gemeentehuis in Dokkum.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button