HoofdnieuwsRegionaal

AC/DC & Pearl Jam Tribute Night in Paradisobar Kollum

KOLLUM – Op 6 april 2019 komen twee top tributes naar de Paradisobar in Kollum voor een overdonderende tribute night! Live op het podium staan deze avond “Highway To Rosie” (AC/DC tribute) en Black Leash (Pearl Jam tributeband). Zo kan de liefhebber van hardrock/metal uit de jaren ‘70-’80-’90 volop genieten!

 Highway to Rosie

Highway to Rosie is een AC/DC coverband die medio 2006 in het hoge noorden van Fryslân is ontstaan. De band speelt voornamelijk de nummers uit de eerste jaren van AC/DC, de wilde, rauwe, met whisky doordrenkte rock ‘n’ roll uit het Bon Scott tijdperk. Dit zorgt al snel voor een hete, dampende sfeer waarin het gegarandeerd onmogelijk is om stil te zitten! In de jaren dat de band nu bestaat heeft ze inmiddels een goede reputatie opgebouwd op festivals, biker-meetings en in kroegen door het gehele land, en zelfs daarbuiten. Kom kijken, luisteren en headbangen bij Highway To Rosie!!

Black Leash

Deze geoliede machine brengt dankzij jarenlange podiumervaring een Pearl Jam ervaring als geen ander, met vijf allround muzikanten die jou de authentieke en tijdloze grunge sound brengen. Black Leash is de tribute band die, zonder enige ‘pretence’ de ultieme Pearl Jam nummers ten gehore brengt. Sluit je ogen, en je hoort en ziet Pearl Jam. Een fijne mix van blues, ballads en snoeiharde rocknummers razen voorbij en staan voorgoed in je trommelvlies gekerfd. Black Leash: “By fans, for fans.”

Dit alles op zaterdag 6 april 2019 in de Paradisobar te Kollum. Aanvang is 21.00 uur en de entreeprijs is slechts 10,- euro. Meer informatie op www.paradisobar.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button