Sport

Acro paar Wardy naar Nederlands Kampioenschap

ZWOLLE – Afgelopen zaterdag en zondag 25 en 26 april waren de eerste halve finales voor het NK voor de acro C,D,E lijn. Zaterdag mochten twee C lijn trio’s van Wardy proberen kwalificatie te halen voor het NK.

Het trio Janna Mout, Serena Hoekstra en Lemmy van der Zee hadden veel pech tijdens beide oefeningen.

Het trio Susanne Brouwer, Sita Kooistra en Renate Talstra deden goed mee. Zowel de balans oefening als de tempo oefening werden goed uitgevoerd. Zij eindigden in een groot deelnemersveld

als 11de met een puntentotaal van 50.750 punten. Hier kunnen ze trots op zijn aangezien het trio dit jaar voor het eerst samen is en relatief weinig trainingsuren traint voor dit niveau.

Zondag mochten twee teams het in de D lijn proberen. Eerst waren Afrida Zijlstra en Enola Kramer aan de beurt. Zij draaiden een mooie oefening en werden hiermee 10de met een puntentotaal van 24.850 punten. Bij Ilse en Lisanne van der Veer ging het super! Een mooie, strakke en artistiek sterke oefening met een puntentotaal van 25.600 leverde hun een tweede plaats op en tevens kwalificatie voor het Nederlands Kampioenschap. Dit wordt 6 juni in Zwolle gehouden.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button