HoofdnieuwsRegionaalSport

Acrogym seizoen start goed voor Wardy Kollum

KOLLUM – Zondag 29 november werd in Breda de BOAC gehouden. Dit is een internationaal acrogymtoernooi waar veel buitenlandse teams uit Duitsland, Zwitserland, België en zelf Brazilië en Amerika aan deelnamen.

Ook Wardy Kollum was present met een team. Yasmin de Jong, Susanne Brouwer en Evelyn Bakker deden met twee oefeningen mee in de B-lijn. Dit is het op een na hoogste niveau in deze sport. Dit team is nog maar sinds eind augustus bij elkaar en hebben sindsdien al een enorme progressie gemaakt. Ondanks de vrij korte voorbereiding waren ze klaar om beide oefeningen te kunnen tonen.

Zondag hebben ze twee constante oefeningen gedraaid waarmee ze zelfs het internationale podium mochten betreden voor een 3e plaats in hun categorie. Ze moesten alleen een Duits en een Belgisch team voor zich laten. Een geweldige prestatie, gezien het vroege tijdstip in het seizoen van deze wedstrijd. De officiële wedstrijden beginnen pas in maart, dus met nog 3 maanden voorbereiding te gaan belooft dit veel goeds voor dit team.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button