Sport

Acroteams SVK op koers voor plaatsing ½ finale

WILDERVANK – Zaterdag 28 februari moesten de acroteams van SVK, uitkomend in de C-lijn, de twee oefeningen presenteren aan de jury in de Wildervanckhal.
In de ochtend wedstrijd kwamen de duo’s in actie.
Laura Evers en Marieke Hulder mochten het spits afbijten met hun tempo oefening.  Artistiek hebben ze hierna wat punten laten liggen. Later op de ochtend mocht dit team, in hun nieuwe pakje, de balansoefening aan de jury tonen. Ze begonnen sterk, maar helaas verliep het niet helemaal naar wens en toen viel de muziek ook nog eens uit.
Het tweede duo wat voor SVK in actie kwam was het duo Petra Anna Storm en Lisanne Hulder. Ook deze dames mochten starten met de tempo oefening. In de tempo dans gingen twee elementen niet naar wens, dit resulteerde in een lage score. Later op de ochtend hebben ze revanche genomen met hun balansoefening. Deze werd erg netjes uitgevoerd en beloond met een mooi cijfertotaal.

De twee C trio’s die voor SVK in actie kwamen zijn de dames, Chantal Hietkamp, Alissa Westerhof en Nynke Postma (6e Friesland en 8e Noord Nederland). En het trio Anna Nelia Bijker, Margreet Oevering en Irene Hofstede (7e Friesland en 9e Noord Nederland). De trio’s hebben alle twee de dansen zonder grote fouten uitgevoerd, de punten waren allemaal in de 25. Zowel technisch als artistiek werden mooie punten behaald. Er zijn hier en daar nog punten te verdienen voor beide trio’s. Het team Bijker, Oevering en Hofstede deden afgelopen zaterdag voor het eerst hun wedstrijdoefeningen ivm blessure van Anna Nelia. Met 50 punten hebben de trio’s de limiet behaald voor doorstroming naar de 1/2 finale. Het is nog even afwachten of ze na drie wedstrijden ook bij de eerste 15 zitten qua ranking. De derde plaatsingwedstrijd is 14 maart in Leek.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button