Sport

Acroteams Wardy leveren prima prestaties tijdens Valentijnscup

OOSTERWOLDE – Op zaterdag 15 februari en zondag 16 februari werd de Valentijnscup georganiseerd in Oosterwolde. Wardy Kollum deed aan deze wedstrijd mee met 6 teams.

Op zaterdagochtend was het de beurt aan instap duo Annemijke Ros en Mayke Holwerda. Voor deze dames was het hun tweede wedstrijd van hun acro carrière, dus de nodige spanning was aanwezig. Eenmaal op de vloer was hier niks van te merken en schitterden ze met hun oefening, met als resultaat een 9e plek.
In de middag mocht het D jeugd trio Yvonne Talstra, Lyanne Reurink en Annyk de Vries aan de wedstrijd beginnen. Het was een ontzettend sterke categorie, dus ook hier waren de zenuwen aanwezig. Ze lieten een mooie oefening zien, met helaas een artistiek foutje. Desondanks werden ze toch nog 4e en kregen hier zelfs een medaille voor.

Op de zondag mocht in het tweede blok van de ochtend het D senior duo Mirjanna en Femke als eerste van Wardy. Ze lieten een keurige oefening zien. In een categorie met maar liefst 17 deelnemers wisten zij een knappe 6e plaats te behalen. In dezelfde categorie namen Tineke Luimstra en Ilse de Vries ook deel aan deze wedstrijd. Ze wisten de jury te overtuigen en de gouden medaille mee naar huis te nemen.
In de categorie E senior duo was het de beurt aan Annejel Dijkstra en Lotte Hofstra. Een strakke oefening lieten ze zien aan de jury en wisten hiermee de 6e plaats te bemachtigen. Aan het einde van de ochtend mocht het D senior trio Meta van Dekken, Enola Kramer en Sanne Hiemstra de vloer betreden. Na wat pech op de andere wedstrijden wisten ze hier wel een foutloze oefening neer te zetten. Dit resulteerde in de 4e plaats waar ze ook een medaille voor kregen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button