Sport

Acroteams WSBF geplaatst voor NK te Zwolle

ZWOLLE – Afgelopen zondag werd te Zwolle de eerste Landelijke ½ finale acrogym D/E nivo gehouden.

Bij de D duo’s  wisten Eva van Sluijs en Kim Zuur het zilver te bemachtigen en het brons was eveneens voor een team van WSBF. Het duo Yvonne Jagersma  en Inge Stienstra  werd derde in dezelfde categorie

Het E senioren duo  Maud Boersema en Roos Drost behaalden een prachtige tweede plaats in Zwolle. Zij behaalden dezelfde score als het team wat uiteindelijk het goud mee naar huis mocht nemen . Maar bij gelijke stand wordt er gekeken naar de hoogte van het technische cijfer en hier scoorde het team uit Surhuisterveen  0.1 lager.

Het  D junioren duo , Siebrina van der Wal en Xiao Mei Harms kwam in hun categorie net iets tekort om rechtstreeks door te stromen naar  het NK op 10 juni a.s . Wel wist dit team een reserveplek te bemachtigen

Aan het eind van de dag kwam het D trio bestaande uit Lotte van Sluijs , Sanne van der Ploeg en Marrit Sietzema in actie.

Ondanks het slordig afwerken van een aantal  tempo-elementen  wist dit team zich als eerste reserve te plaatsen .

Aankomend weekend is de tweede ½ finale. Hier  kunnen nog 4 teams van WSBF strijden om een ticket voor het NK acrogym C nivo in Rotterdam op 17 juni en het NK D/E op 10 juni  te Zwolle.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button