Sport

Acroteams WSBF succesvol in Oosterwolde

Afgelopen weekend stond in het teken van de Valentijnscup te Oosterwolde. Dit is een jaarlijks terugkerend open kampioenschap acrogym waar WSBF ook dit jaar aan deelnam met een aantal teams.

Bij de E senior duo’s wisten Jantina de Vries en Fleur Vegter in een zeer groot deelnemersveld het zilver te behalen. Baukje Wassenaar, Chayenne de Kock en Jiska Batema mochten eveneens het zilver mee naar huis nemen bij de B- lijn damesgroepen.

Dit team behaalde ook artistiek een prachtige score op hun nieuw aangeleerde choreo voor de balansoefening. Bij de D groepen waren de teams van WSBF oppermachtig. Beide teams lieten een zeer stabiele oefening zien aan de jury wat beloond werd met een gouden medaille voor het trio Eva van Sluijs, Lyan van der Sleen en Kim Zuur. Het zilver was voor het andere  trio van WSBF, Lyonne van der Veen, Chaluna van der Elst en Christina Bruinsma.

Het trio Femke Kooistra, Annieck Wiersema en Alida Lindeboom zouden vanwege een hardnekkige  griep van een van de onderpartners in eerste instantie niet deelnemen aan de Valentijnscup maar besloten op het laatste moment om toch hun oefening te draaien in Oosterwolde

Met een miniem verschil van 0.1 op het goud mocht dit team het podium betreden om een zilveren medaille in ontvangst te nemen

Op 26 maart a.s organiseert WSBF in eigen huis het Open Fries Kampioenschap. Dit toernooi wordt gehouden in de Surventohal te Surhuisterveen. Hier zullen ook alle teams van WSBF aan deelnemen.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button