HoofdnieuwsRegionaal

Activiteiten in Kollum tot en met juni afgelast

KOLLUM – Het coronavirus raakt vrijwel iedere organisatie en individu. In het hele land zijn vergaande maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Een onzekere en zware tijd voor veel mensen en bedrijven. Ook voor het organiseren van evenementen zijn het onzekere tijden.

De volksgezondheid staat op nummer één. Daarom hebben wij als verenigingen en stichtingen in onderling overleg geconstateerd dat we helaas alle geplande evenementen komend half jaar (tot en met juni) moeten cancelen. De risico’s zijn simpelweg te groot. Door dit pijnlijke besluit gaat de Voorjaarskermis, De Kollumer Kat Dagen, Bevrijding 75 jaar Kollum en de Kollumer Oproer Dagen niet door.

De organisatoren bedankt iedereen die geholpen hebben met de voorbereiding van al deze activiteiten. De periode waarin we ons nu bevinden komt over als een lange donkere onzekere nacht. Maar wij als verenigingen en stichtingen gaan ervan uit dat deze nacht voorbij gaat en dat we daarna vol goede moed gezamenlijk weer klaar staan om nieuw activiteiten op te pakken.

Namens; Vereniging Plaatselijk Belang Kollum: Paul Maasbommel Ondernemers Vereniging HIM Kollum: SierdHenk de Bruin en Arjen Mout Stichting Kollumer Oproer: Erie Dam Stichting Activiteiten Platvorm Kollum

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button