RegionaalSport

Afsluiting seizoen WTOC met gezellige familiedag

OUDWOUDE – Zaterdagmiddag was door de Activiteitencommissie van WTOC in samenwerking met het Jeugdbestuur een prachtige familiedag georganiseerd. Met heel mooi zomerweer begon de jeugd van klein tot groot met een mixtoernooi. Er waren kleine veldjes op het B-veld gerealiseerd, waar alle teams hun wedstrijdjes konden spelen.

Op het  hoofdveld was Bubble voetbal voor de senioren een groot succes. Menigeen kon maar met moeite op de been blijven. Dit leidde tot veel hilarische momenten.
Ondertussen vermaakte de kleinere jeugd zich op het Springkussen en de hele middag was er veel belangstelling voor het schminken. In de kantine was er nog bingo voor de jeugd en vermaakte Clown Marco de kinderen met zijn kunsten.
Vanaf 16:00 uur was er penalthyschieten voor jong en oud. Ook clown Marco verstond de kunst van het keepen goed. Voor alle winnaars was er een standaard. De winnaars waren Tjisse Dinand Bosch van JO-7,Lieuwe Jan van Assen van JO-9, Hylke Sjoerd Dijkstra van JO-11, Roel Nicolai van JO-13 2, Jorn Schotanus van JO-13 1, Wiebe Smid van JO-15, Doetie Zijlstra van MO-17, Sytze de Boer van JO-19, Lize van der Ploeg bij de dames en Daniel Bakker bij de heren.

Als afsluiting van de dag was er een barbecue voor leden en andere belangstellenden. De activiteitencommissie en het bestuur kan terugzien op een zeer geslaagde Familiedag.

Foto’s Jantsje Wiersma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button