Open dag Aula Nijenhof Oudwoude

Geplaatst op 25 mei 2019 om 10:30 | In de categorie:


OUDWOUDE – Op zaterdag 25 mei 2019 is er een Open dag in Aula Nijenhof te Oudwoude. Dit ter ere van het 100 jarig jubileum van Uitvaartvereniging ”De Laatste Eer”. Vele standhouders uit de uitvaartbranche zullen aanwezig zijn en natuurlijk kan de aula worden bezichtigd. Iedereen, leden en niet leden, zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

Uitvaartvereniging “De Laatste Eer” te Oudwoude bestaat dit jaar honderd jaar. Op 28 februari 1919 is de Begrafenis-vereniging “De Laatste Eer”te Oudwoude & Omstreken opgericht. Nu in het jaar 2019 zijn we honderd jaar verder en bestaat de vereniging nog steeds. Alleen is de naam gewijzigd in Uitvaartvereniging “De Laatste Eer”. Al honderd jaar biedt de vereniging zijn diensten aan op het specifieke gebied van het verzorgen van uitvaarten van leden van de vereniging. Natuurlijk is dit voor de vereniging een mijlpaal om bij stil te staan.

Als afsluiting van het jubileum organiseert de vereniging op 25 mei 2019 een open dag van 10.30 uur tot 15.00 uur in Aula Nijenhof te Oudwoude. Deze open dag is bedoeld om te laten zien waar de vereniging zoal voor staat. Aan deze open dag zullen de navolgende bedrijven/organisaties hun medewerking verlenen: Uitvaartverzorging H.S. Fennema, Hoogland B.V.  uitvaartkisten, Crematorium en uitvaartcentrum Noordoost Friesland, Natuurbegraven Friesland, Landheer stukhuster (rouwkoetsen), Jan van der Meer  ondersteuning en begeleiding bij afscheid en rouw, Bloemisterij Hogedijken en Gemeente Noard-East Fryslan.

 

Wij zien u graag op zaterdag 25 mei 2019 in Aula Nijenhof, Nijenhof 2 Oudwoude

 

 


Bekijk hieronder de locatie op Google Maps:
Kaart wordt geladen...

Reageren is uitgeschakeld.