HoofdnieuwsRegionaal

Alle kinderen in Achtkarspelen FierFit!

BUITENPOST – Donderdag 5 september om 10 uur geeft wethouder Klaas Antuma van de gemeente Achtkarspelen bij Bewegingscentrum Switte in Buitenpost het startschot voor FierFit!. Dit programma is bedoeld voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar met (beginnend) overgewicht.

Kinderen worden samen met hun ouders gemotiveerd meer te bewegen en krijgen voedings- en leefstijladvies. Dit alles onder begeleiding van een kinderfysiotherapeut, kinderdiëtist en pedagoog en tegen slechts een kleine financiële bijdrage.

Bij het startschot zijn de vijf samenwerkende partijen aanwezig:  Bewegingscentrum Switte, Kinderdiëtisten Friesland, Kinderfysiotherapie Buitenpost, Achtkarspelen Fit!, Centrum voor Jeugd en Gezin Achtkarspelen.

Op dinsdag 17 september om 17.00 uur volgt nog  een informatiebijeenkomst voor belangstellende ouders/verzorgers bij Bewegingscentrum Switte in Buitenpost. Tijdens deze bijeenkomst wordt precies uitgelegd wat het programma inhoudt, wat er van de deelnemers verwacht wordt en wat de deelnemers mogen verwachten.

Op www.kinderfysiotherapiebuitenpost.nl is alle informatie vermeld over de inhoud van het programma, de informatiebijeenkomsten en hoe je je kunt aanmelden.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button