OndernemendRegionaal

Appeltjesdag voor medewerkers van @WORK Personeelsdiensten

DRACHTEN/KOLLUM – Medewerkers en flexkrachten van @WORK Personeelsdiensten uit Drachten & Kollum werden afgelopen week verrast met een gezond appeltje op de werkvloer. In het kader van het project ‘Duurzame inzetbaarheid’ gaat @WORK Personeelsdiensten zich het komende jaar nog meer focussen op het vergroten van werkplezier en werkzekerheid van hun vaste medewerkers en flexkrachten.

Deelname project Duurzame Inzetbaarheid

Het project ‘Duurzame Inzetbaarheid’ is een initiatief van MKB Nederland en brancheorganisatie NBBU. “Wij vinden het heel belangrijk om iedere medewerker goed tot zijn recht te laten komen, ongeacht leeftijd, gezondheid of beperkingen”, aldus directeur Rommie Woudstra. “Om deze reden doen we dan ook graag mee met het project van de NBBU om zo met gespecialiseerde adviseurs te werken aan een professionele en gezonde werkomgeving voor onze flexwerkers!”

Oogappeltjes
De appeltjesactie, die is gesponsord door Jumbo Drachten De Drait, is één van de acties die @WORK Personeelsdiensten organiseert in het kader van de ‘Duurzame Inzetbaarheid’. De flexwerkers reageerden verrast op de komst van de @WORK medewerkers met de bedrukte kistjes met appels met de toepasselijke tekst: “Jij bent mijn oogappeltje!”. “Hoewel de slogan natuurlijk met een knipoog is opgesteld, is het zeker van toepassing op onze flexwerkers. “Wij zijn enorm blij met gemotiveerd en gezond personeel en werken graag aan een stevig fundament voor een langdurige arbeidsrelatie met onze flexwerkers en opdrachtgevers”, aldus Rommie Woudstra.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button